Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kralın(Ricardinho'nun) Odası

2 posters
YazarMesaj
Ricardinho Volturi
Vampir Kralı
 Vampir Kralı
Ricardinho Volturi

Gerçek İsim : B. Kaan
Banka Hesabın : 66

Karakter Bilgileri
RPG Puanı:
Kralın(Ricardinho'nun) Odası Left_bar_bleue100/100Kralın(Ricardinho'nun) Odası Empty_bar_bleue  (100/100)
Özel Güç:
Silahı: Başlangıç Kiti

Kralın(Ricardinho'nun) Odası Empty
MesajKonu: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcPerş. Ocak 21, 2010 12:12 pm

...

En son Ricardinho Volturi tarafından Perş. Ocak 21, 2010 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ricardinho Volturi
Vampir Kralı
 Vampir Kralı
Ricardinho Volturi

Karakter Bilgileri
RPG Puanı:
Kralın(Ricardinho'nun) Odası Left_bar_bleue100/100Kralın(Ricardinho'nun) Odası Empty_bar_bleue  (100/100)
Özel Güç:

MesajKonu: Geri: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcPerş. Ocak 21, 2010 12:17 pm

Ricardinho sevgilisiyle bbirlikte buraya ışınlandı.Buraya bir tek Ricardinho girebilirdi.Kapıyı kapatıp nöbetçileri gönderdi.Ardından sinsi sinsi gülümseyerek:

"Nerde kalmıştık." dedi ve tekrar birbirinin dudaklarına yapıştılar yavaş yavaş yatağa doğru ileriyorlardı.Yatağa uzandıklrında ortam mükemmeldi.Aralıksız öpüşmeler çıkartılan elbiseler.En sonunda birbirlerini çıplak bırakmışlardı.İnlemeler yavaş yavaş başlamıştı bile.Geçen sefer aynı şekilde odayı yıkmışlard.Bu seferde böyle olacaktı galiba.
Aurelia
Yönetim Üyesi
 Yönetim Üyesi
Aurelia

Gerçek İsim : Ebru
Banka Hesabın : 42

MesajKonu: Geri: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcPerş. Ocak 21, 2010 6:47 pm

Ellerini tekrar üstümde hissettim. Kıyafetlerimi yırtmıştı bu sefer. Sabrı kalmamıştı anlaşılan. Benimde aynı şekilde sabrım kalmamıştı. Bende onun üzerindeki kıyafetleri yırttım. Acaba bu seferde geçen sefer olduğu gibi oda yıkılacak mıydı ? Büyük ihtimalle yine aynısı olurdu. Onunla ilişkiye girdiğimiz neredeyse her yer yıkılmıştı. Büyük ihtimalle yine aynısı olacaktı. İnlemeler git gide artıyordu. Ve odada yankılanıyordu. Acaba ne kadar devam edecektik. Rekorumuzu kırabilecekmiydik ?
Ricardinho Volturi
Vampir Kralı
 Vampir Kralı
Ricardinho Volturi

Karakter Bilgileri
RPG Puanı:
Özel Güç:

MesajKonu: Geri: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcPerş. Ocak 21, 2010 6:58 pm

Ricardinho insan olsadı büyük ihtimal kalpten gitmişti.Yada nefes nefese kalırdı.Git-gel sefası sürerken çıkan inlemelein içine hırıltılar karışıyordu.Ricardinho bir yandan git-gel yaparken diğer yandan sevgilisinin bembeyaz pürüzsüz göğsünü elliyordu.Daha sonra göğüs uçlarını ellemeye başlamıştı.İnlemeler iyice artıyordu.Ellerini sevgilisinin göğsünden çekip onun saçlarına doladı ve dudaklarına yapıştı.Elleriyle sevgilisinin saçlarını dağıtıyordu.Daha sonra elini saçlarından ayırıp kalçasını okşamaya başladı.İkisininde zevkleri gitgide artıyordu.İnsan olsalardı mutlaka kan ter içinde kalırlardı.Daha sonra iki eli sevgilisinin kalçasında dudakları onun dudaklarındaydı.Sevgilisinin inlemesi yavaş yavaş zevk çığlıklarına dönşüyordu.
Aurelia
Yönetim Üyesi
 Yönetim Üyesi
Aurelia

Gerçek İsim : Ebru
Banka Hesabın : 42

MesajKonu: Geri: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcC.tesi Ocak 23, 2010 12:53 am

Onunla yaptığım herşeyden zevk alıyordum. Ama şuan tattığım zevki hiç birşeyde tadamazdım. Elleri vücudumun her yerinde gezerken ben sadece onun kaslı kollarına ve öperken yanaklarına dokunuyordum. Hiç birşey düşünemiyordum. Hiç birşeyin farkında değildim. Tek farkında olduğum şey aldığım zevk ve attığım çığlıklardı. Çığlıklarımı kimsein duymuyor olması iyiydi. Koskoca evde sadece ikimizdik. Muhafızları Ricardinho yollamıştı. En azından seimizin duyulmayacağı bir yere yolamıştı. Ve biz sevişmeye başlayalı uzun zaman olmuştu. Bunun farkına varmam da uzun zaman aldı.

İnsan olsaydık şimdiye çoktan yorgunluktan uykuya dalmış olurduk. Ama vampirdik ve istediğimiz kadar devam edebilirdik. Bana kalsa hiç durmazdık. Ama sevgilimin ve benim yapmamız gereken bazı saçma işler vardı. Neyse ki bir kaç gün boyunca o işlerle uğraşmamız gerekmiyordu. Ricardinho'nun elleri hala vücudumda geziniyordu. Bundan rahatsız değildim. Zaten bu durumda rahatsız olunamazdı. Ricardinho git- gel ypmaya devam ediyordu. Durmayada niyeti yok gibiydi.

Duvardan gelen bir kaç çatırdı duydum. İlk başta önemsemedim. Aldığım zevke ve çığlıklarıma devam ettim. Çığlıkları zaten istem dışı atıyordum. Bu çatırtıları tekrar duyduğumda ise Ricardinho'yu durdurup "Sevgilim sanırım yine odan yerle bir olacak." dedim kaşımın tekini kaldırarak. Ricardinho'nun çıplak bedenine dikkatlice baktım o sırada. Yüz olarak çok yakışıklı birisiydi ama vücuduna diyecek laf yoktu. Harika bir vücudu vardı. Bense bunu daha yeni fark etmiştim.

Ricardinho'nun aklımdan geçenleri yine okuduğunu biliyordum. Zaten bunu yapmadığı zamanda yoktu. Odanın yıkılacağı ile ilgili söylediklerime şöyle cevap verdi.
Ricardinho Volturi
Vampir Kralı
 Vampir Kralı
Ricardinho Volturi

Karakter Bilgileri
RPG Puanı:
Özel Güç:

MesajKonu: Geri: Kralın(Ricardinho'nun) Odası   Kralın(Ricardinho'nun) Odası AakahcCuma Mart 05, 2010 5:06 pm

Ricardinho çıtırtıları duyunca gülümsedi biraz daha devam etmek istiyordu.Biraz sonra kendini bırakacaktı.Duvardan çıtırtılar kırılma seslerine döndü ve duvar bir anda aşağı yıkıldı ve yatağın yayları paam parça olmuştu.Son kez sevgilisinin o güzel göğüslerini elledi.Avcuna alıp sıkmya başlamıştı.Çığlıklar iyice artıyordu.Daha sonra sevgilisinin kalçalarını okşayıp hafifçe vurmaa başlamıştı.Git-gel iyice hızlanmıştı.Ve en Sonunda Ricardinho biraz aşağı eğilip sevgilisinin dudaklarına uzun bir öpücük kondurdu.Ve kendini bıraktı.Ricardinho patlamıştı.Çok uzun süredir yataktalardı.Yavaş yavaş bedenlerini ayırdılar.Ricardino sevgilisinin bacaklarını öpe öpe geriye çekidi ve çıktı.Ardından ayğa kalkıp üstünü giyindi.Birbirlerine sevgi dolu bakşlarla bakıyrlardı.Svgi,Aşk,Şehvet ve arzu dolu bakışlarla.İkiside giyindikten sonra Ricardinho hemen bir kaç nöbetçi çağırıp:

" Odayı yenileyin duvarı eski halin getirin,yeni ve daha sağlam bir yatak getirin" dedikten sonra sevgilisine uzun uzun baktı.

Kralın(Ricardinho'nun) Odası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ## Alec'in Gizli Odası ##