| Asdf. | |
|
+6Carmella Decartius Cassiépeia L'oréal Euterphe E. Phyllis Clémentine D'Artigo Aurelia Ophélie O'Shéa 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ophélie O'Shéa İnsan
OLaLa ~ Mesaj Sayısı : 53 Nerden : çıkardın? Gerçek İsim : Selin. Banka Hesabın : 35 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Elektriği Kontrol Edebilme Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Asdf. Salı Haz. 28, 2011 1:12 pm | |
| Mirhibalaaaar *.* Selin ben. 3 ismim var ama bi'tek Selin'i bilin siz yeter. 1 - 1,5 yıllık Role Play geçmişim var fakat sitede tanıştığım kişi sahısı 2'yi geçmez. Ama yine de KG ailesini merak etmiyor değilim -.- Eziğim, büzüğüm, şu okula yeni gelen kişilerin utangaçlığını yaşıyorum desem yalan olur. Bir an önce kaynaşalım, tanıyalıım diyorum birbirimizi. Siz benim ne kadar saçmasalak bir yapım olduğunu fark etmeden önce ben tanıtım yazısını bitiriyorum burada. Böyle öptüm sizleri iki yanaktan ^^ | |
|
| |
Aurelia Yönetim Üyesi
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 30 Gerçek İsim : Ebru Banka Hesabın : 42 Kayıt tarihi : 20/01/10
| |
| |
Clémentine D'Artigo Vampir
EverybodyHurts ~
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin2. Banka Hesabın : 9 Kayıt tarihi : 28/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Salı Haz. 28, 2011 3:54 pm | |
| Tişükkür ettim ^^ Hoşbulduuuuk canım (: -Galibabunumesajınbaşınayazmalıydımdaneyse- | |
|
| |
Euterphe E. Phyllis Kral Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Gerçek İsim : Çisem Banka Hesabın : 37 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı:
| |
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
OLaLa ~ Mesaj Sayısı : 53 Nerden : çıkardın? Gerçek İsim : Selin. Banka Hesabın : 35 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Elektriği Kontrol Edebilme Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Salı Haz. 28, 2011 4:41 pm | |
| Hoşbulduk Çisem. ^^ Ya evet aslında, uzun bir zaman değil 1,5 yıl. Ama önceden üye olduğum sitelerin neredeyse hepsini tanıdığım açıdan şe'etmiştim ben ^^ | |
|
| |
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (70/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Salı Haz. 28, 2011 5:15 pm | |
| hoşgeldiiiiiiiin bende senin gibi yeniyim | |
|
| |
Carmella Decartius Vampir Konsey Üyesi
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : Volterra. Yaş : 28 Gerçek İsim : Tuş. Banka Hesabın : 9 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı:
| Konu: Geri: Asdf. Salı Haz. 28, 2011 9:50 pm | |
| Lön, hoşgeldin. <3 İyi ki getirdim lans. <3 | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 8:51 am | |
| Miray ~ Yeni yeni kaynaşalım o zaman tatlım ^^ Tuş ~ Cidden iyi ki getidin lan. Seviliyorsun *.* | |
|
| |
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (70/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 9:03 am | |
| bebeim kaynaşmaya varım bir pm her şeyi halleder | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 11:27 am | |
| Hallerder, halleder tabii ^^ | |
|
| |
Raise Site Kurucusu
YS, My Love! Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 32 Banka Hesabın : 1000000045 Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 11:34 am | |
| Aramıza hoşgeldin! Hemen alışırsın merak etme Sıcakkanlıyızdır biz | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 11:55 am | |
| Hoşbulduuum ^^ Ya alıştım gibi zaten, hemen kabullendiniz beni ^^ | |
|
| |
Ricardinho Volturi Vampir Kralı
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : nereye? Gerçek İsim : B. Kaan Banka Hesabın : 66 Kayıt tarihi : 29/08/09
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (100/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Çarş. Haz. 29, 2011 10:24 pm | |
| Hoşgeldin... Merak etme biz kasıntı tiplerden değiliz yani çoğumuz. Hemen alışırsın bize diye düşünüyorum. | |
|
| |
Ambrosia 7 Ölümcül Günah İblisi | Şehvet
Mesaj Sayısı : 26 Gerçek İsim : Nurdan#2 Banka Hesabın : 17 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (95/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Perş. Haz. 30, 2011 7:56 am | |
| ehey hoşgeldin ki ^^ Tamam en başta çok sıcak davranmadım biliyorum ama biliyorsun açıkladım öyle olunca ister istemez falan filan offf neyse boşver biliyon sen iştee | |
|
| |
Noémie Elf Konsey Üyesi
LayLayLiLayLom ~ Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin3. ~ Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 29/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Asdf. Perş. Haz. 30, 2011 9:55 am | |
| Kaan ~ Yok zaten kasıntısınız diye düşünmedim bi'an bile. Hoşbuldum ^^
Nurdan ~ Ne soğuk davranması ya? İsmimden hoşlanmıyor olman senden hoşlanmamam demek olmuyor tatlım. Hoşbuldum. *.* | |
|
| |
| Asdf. | |
|