Blujka Pohtrecini Daimon
o ye. Mesaj Sayısı : 7 Gerçek İsim : S. #1 Banka Hesabın : 0 Kayıt tarihi : 26/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (80/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Dırıjko Zıptırışko. Ptsi Haz. 27, 2011 4:15 am | |
| höehöe. ben Su efenim, aslında Asena Su, ama Su olarak tanır çoğu kişi. =D 16.06.96 doğumluyum, evet annem güzel bir günde fırtlatmış beni... olabilir. ancak geç başlama dolayısıyla; ortaokul'dan yeni kurtuldum. =D girmek istediğim bir lise var; evet. inşallah kazanacağız. =O yeni uyandığım için, büyük küçük harfe dikkat edemiyorum, herneyse. Yahu öyle bir insanım; normalim yani. =D =D fazla gülerim falan, birde birine takarsam eğer, her türlü ezerim büzerim kendisini. =B müzik olarak son zamanlarda iron&wine ve marilyn manson tiplemelerine hayranım. =D çok zıtlar dimi? =D =D ateşoku'ndan beri umut ve projelerinde yer almaktayım, ebru'yu severim, cancağzım falan yani. umut'ta iyi adamdır. =D Neyse bu kadars. | |
|
Rosepery Dé Querin Elf | Sözcü
TheLordOfTheRings.
Ölürüz.Taparız. Mesaj Sayısı : 20 Nerden : Antalyaaa. Gerçek İsim : Büşra Banka Hesabın : 7 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Dırıjko Zıptırışko. Ptsi Haz. 27, 2011 2:46 pm | |
| Asena Suu *-* Sanki tanıyorum seni, ama emin de değilim aslında. Neyse, daha çok tanımak isterim, hoşgeldiniz efenim (: | |
|
Blujka Pohtrecini Daimon
o ye. Mesaj Sayısı : 7 Gerçek İsim : S. #1 Banka Hesabın : 0 Kayıt tarihi : 26/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (80/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Dırıjko Zıptırışko. Çarş. Haz. 29, 2011 12:24 am | |
| Mimbulus ya da Ateşoku'ndan tanıyor olabilirsin. Çünkü bende tanıyor gibi şeyettim. :R | |
|
Ambrosia 7 Ölümcül Günah İblisi | Şehvet
Mesaj Sayısı : 26 Gerçek İsim : Nurdan#2 Banka Hesabın : 17 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (95/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Dırıjko Zıptırışko. Perş. Haz. 30, 2011 7:53 am | |
| asena su hımm bi yerden tanıdık geliyor bana da ama çözemedim neysem çıkaracağım inşallah (: Nurdan bende memnun oldum ve hoşgeldin (: | |
|