Feronia P. Nìssohtar Elf Kraliçesi
Mesaj Sayısı : 5 Gerçek İsim : Çisem #2 Banka Hesabın : 4 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Poldatàri ~ Paz Haz. 26, 2011 12:52 pm | |
| Henüz karakter kurgum oluşturulmadı. Kurgumu ilişkilerime göre kurmak istiyorum. Yani muhteşem kurgularla gelenler, karakter kurguma da etki edebilirler. Ama işte Elf kraliçesiyim. Poldatàri ikinci ismim. Anlamı fiziksel olarak güçlü kraliçe. Elfçe'den geliyor ^.^ Soy ismim de aynı şekilde Elfçe'den gelmekte. Anlamı da kadın savaşçı. Yani benimki politikacı mantığıyla kraliçe değil, savaşçı bir tip. Özgürlükçü olacak. O yüzden insanlara baş kaldırmış olacak zaten. Kişiliğini falan kurmadım dediğim gibi. Ama kindar bir karakter istemiyorum. Soykırımcı da değil. Yani diğer ırklarla da arkadaş olsun. İnsanlardan bile Elf'lere hak veren olursa arkadaş olabilir benimki. Tabii kraliçe olunca herkesle içip gezen bir tip olamayacak. Ama yine de karakterim eğlenmesini bilen biri olsun falan. Böyle böyle. Ona göre istediğiniz kurgulara açığım (:
-----------
Kurgular;
• Noémie; Konsey üyesi olan bu elfe karşı içinde daima bir şüphe beslemiştir Feronia. Sadakatini kanıtlamamış olması kraliçede bir şüphe uyandırmakta, bu şüphe de yer yer güvensizliğe sebep olmaktadır. Yine de kraliçenin içindeki eğlence aşkı bu güvensizliği yenebilmekte, Noémie ile eğlenmekten zevk aldırmaktadır. Budur belki de Feronia'nın kadını hala konsey üyeliğinden almamasının sebebi.
En son Feronia P. Nìssohtar tarafından Çarş. Haz. 29, 2011 2:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Noémie Elf Konsey Üyesi
LayLayLiLayLom ~ Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin3. ~ Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 29/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Poldatàri ~ Çarş. Haz. 29, 2011 1:56 pm | |
| Sen kraliçesin, ben konsey üyesi. Fakat hâlâ sana olan sadıklığımdan emin olamıyorsun. Tamam, seninle iyi anlaşıyorum ama diğerleri gibi sana olan sadakatimi henüz tam olarak kanıtlamış değilim. Beraber eğlenmekten hoşlanıyoruz. Falanidi filandi yani ^.^
En son Noémie tarafından Çarş. Haz. 29, 2011 5:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Feronia P. Nìssohtar Elf Kraliçesi
Mesaj Sayısı : 5 Gerçek İsim : Çisem #2 Banka Hesabın : 4 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| |
Ambrosia 7 Ölümcül Günah İblisi | Şehvet
Mesaj Sayısı : 26 Gerçek İsim : Nurdan#2 Banka Hesabın : 17 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (95/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Poldatàri ~ Ptsi Tem. 25, 2011 12:48 am | |
| yevruuuum aethra yı da eklemen gerek kii. Ama kurgum her zamanki gibi yok zaaa süperim ama her zaman olduğu gibi sana en yakın olcak kişi benim ona göre kırarım kafanı çocukluktan geçmişten artık her neyse ezelden beri dostuz biz senle o tarz bişiler ^.^ | |
|