| İlkbenaçtım.Havamolsun. | |
|
+4Ricardinho Volturi Aurelia Raise Rosepery Dé Querin 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rosepery Dé Querin Elf | Sözcü
TheLordOfTheRings.
Ölürüz.Taparız. Mesaj Sayısı : 20 Nerden : Antalyaaa. Gerçek İsim : Büşra Banka Hesabın : 7 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 12:33 pm | |
| Adım Büşra. Antalya'da yaşıyorum. On birinci sınıf oldum artık. Beni Riva Martin adıyla Ölü Gelin'den hatırlayanlar olabilir. Ya da Rose'dan işte. Yada Lotr'dan. Kısacası Yüzüklerin Efendisi'ni seviyorum efenim. Başka bir şeyde de gözüm yoktur zaten. Şu ana kadar Umutların tüm sitelerinde vardım, bundan sonra da zaten olurum *-* Cinayet romanlarını çok severim. Tess Gerritsen hayranıyımdır; Cerrah serisi falan. Aklından Bir Sayı Tut çıktı yeni başka bir adamın, üzerine tanımam diyorum, tavsiye ederim. Tenis oynuyorum, hobi olarak. Bir de kemanla uğraşıyorum. Böyle yani. Memnun oldum şimdiden *-*
En son Rosepery Dé Querin tarafından Cuma Haz. 24, 2011 3:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Raise Site Kurucusu
YS, My Love! Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 32 Banka Hesabın : 1000000045 Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 12:59 pm | |
| Kardeşcaazım! Hoşgeldiiin Lotriçe'm benim. İyi ki geldin. | |
|
| |
Aurelia Yönetim Üyesi
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 30 Gerçek İsim : Ebru Banka Hesabın : 42 Kayıt tarihi : 20/01/10
| |
| |
TheLordOfTheRings.
Ölürüz.Taparız. Mesaj Sayısı : 20 Nerden : Antalyaaa. Gerçek İsim : Büşra Banka Hesabın : 7 Kayıt tarihi : 24/06/11
| |
| |
Ricardinho Volturi Vampir Kralı
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : nereye? Gerçek İsim : B. Kaan Banka Hesabın : 66 Kayıt tarihi : 29/08/09
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (100/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 3:47 pm | |
| Hoşgeldin Büşra şu Ölü Gelinle Hatırlıyorum Ben Seni. | |
|
| |
TheLordOfTheRings.
| |
| |
Roark H. Burther Roxie Bar Sahibi
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 3:56 pm | |
| Sen onun halası oluyorsun abiceazim kendisi kızımdır da sana yeğen yaptım haberin olmadan. | |
|
| |
Ricardinho Volturi Vampir Kralı
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : nereye? Gerçek İsim : B. Kaan Banka Hesabın : 66 Kayıt tarihi : 29/08/09
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (100/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 3:56 pm | |
| Yok ben Bilge Kaan'ım. | |
|
| |
TheLordOfTheRings.
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 3:59 pm | |
| - Aa. Yeğenim var yani. Seni gidi senii, ne ara çocuk yaptın olum. Bi daha haber vericeksin yaparken o.O - Olsuun, memnun oldum çook Bilge Kaan (: | |
|
| |
Roark H. Burther Roxie Bar Sahibi
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 4:09 pm | |
| Tabi ki Veririm bir daha yaparsam | |
|
| |
TheLordOfTheRings.
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 4:12 pm | |
| Oley o zaman. Bana takım yap abiciiim k5 | |
|
| |
Aurelia Yönetim Üyesi
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 30 Gerçek İsim : Ebru Banka Hesabın : 42 Kayıt tarihi : 20/01/10
| |
| |
TheLordOfTheRings.
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 4:17 pm | |
| Asghsd, halamın yanına yeni bir kardeş istemiyoruz Umuut. Ona göre davran, hıh, yoksa karşında bizi bulursun. | |
|
| |
Valerie Diamante Elf Üyesi
Aklıma bir şey gelmedi, ama yazasım geldi. *-* Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Sandalyemden. Yaş : 31 Gerçek İsim : İyem. Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (98/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Cuma Haz. 24, 2011 7:11 pm | |
| Büşüüüüüüüüüüüüüüüm! Yeriiiim kiiiii. <3 Hoşgeldiiiiiin. | |
|
| |
Marcus Léordien Alfa
just do what i told you. Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 Gerçek İsim : Hawk. Banka Hesabın : 2 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (98/100) Özel Güç: Silahı:
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Paz Haz. 26, 2011 9:49 pm | |
| Heey ben varken kimseye düşmez buraya yazmak falan diye atarlanırmışım şimdi gece gece. Ben getittirdim zaten. Neysem. Hoşgeldin <3 | |
|
| |
Carmella Decartius Vampir Konsey Üyesi
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : Volterra. Yaş : 28 Gerçek İsim : Tuş. Banka Hesabın : 9 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı:
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Paz Haz. 26, 2011 9:53 pm | |
| Ege gece gece atarlanıp canını sıkma insanların *-* Hoşgeldin Büşrağ, Ekin Su ben de. Seni her yerde görmeme rağmen hiç konuşmuşluğumuz yok, bunu fark edince üzüldüm ben şu anda :mük: Neysem, konuşuruz ama yea. Elf karakter falans da var, kurgu yapalım mutlaka (: | |
|
| |
TheLordOfTheRings.
| Konu: Geri: İlkbenaçtım.Havamolsun. Ptsi Haz. 27, 2011 2:44 pm | |
| - Kuzuuuum, hoşbulduum <3
- Piirennsiim k5 Atarlanmana kurbaan <3
- Ah, evet. Memnun oldum Ekin Suğ. Daha çok tanışmak isterim seninle, ve evet, mutlaka yapalım kurgu *-* | |
|
| |
| İlkbenaçtım.Havamolsun. | |
|