Aurelia Yönetim Üyesi
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 30 Gerçek İsim : Ebru Banka Hesabın : 42 Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Yeni Temamız... Cuma Haz. 24, 2011 2:33 am | |
| Eskisine pek bir laf edildi hani. Haklılar mıydı? Kendilerince, evet. HuB'la oturduk yeni tema yapalım dedik. Aslında her şeyi o yaptı. Ben eleştirme kısmında vardım daha çok. Sizinde yorumlarınızı, temayla ilgili düşüncelerinizi merak ettik. Sizce temamız nasıl olmuş?
| |
|
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (70/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Yeni Temamız... Cuma Haz. 24, 2011 6:12 am | |
| Valla ikinizinde elleri dert görmesin ben eskisindende memnundum ama buda güzel olmuş ellerinize sağlık | |
|
Valerie Diamante Elf Üyesi
Aklıma bir şey gelmedi, ama yazasım geldi. *-* Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Sandalyemden. Yaş : 31 Gerçek İsim : İyem. Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (98/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Yeni Temamız... Cuma Haz. 24, 2011 10:59 am | |
| Gerçekten çok hoş olmuş ben çok beğendim ellerinize sağlık efenim. ^^ | |
|
Aethra Elf | Baş Büyücü
Mesaj Sayısı : 13 Gerçek İsim : Nurdan Banka Hesabın : 4 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (95/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Yeni Temamız... Cuma Haz. 24, 2011 11:25 am | |
| Mora oldum olası hastayımdır zaten. Görüntü gayet hoş bende beğendim ellerinize sağlık (: | |
|
Euterphe E. Phyllis Kral Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Gerçek İsim : Çisem Banka Hesabın : 37 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı:
| Konu: Geri: Yeni Temamız... Cuma Haz. 24, 2011 1:59 pm | |
| Benim de renk konusunda etkim var galiba asdfasd Neysem, Umut'un elinden kötü bir iş çıktığı nerede görülmüş ki?
| |
|