Aurelia Yönetim Üyesi
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 30 Gerçek İsim : Ebru Banka Hesabın : 42 Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Üç üye, üç yorum. Perş. Haz. 23, 2011 7:18 pm | |
| Açıklamaya gerek yok sanırım. Adından belli oluyor zaten. Hadi iyi oyunlar... ^^
Crystal Holly Walker: Bautista O. Bourque: Lachlan Telford: | |
|
Roark H. Burther Roxie Bar Sahibi
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Haz. 25, 2011 9:22 am | |
| Crystal Holly Walker: Görl o yea. Bautista O. Bourque: Severim kendisini yakışıklı çocuktur. Lachlan Telford: Alii, panpaların panpası.
~~~
Euterphe E. Phyllis Richardinho Volturi Joaquin Bourqué | |
|
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (70/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Haz. 29, 2011 3:37 pm | |
| Euterphe E. Phyllis: Çisem yeni tanıdığım kişilerden.. Richardinho Volturi: panpam yaa gerisi yalan.. Joaquin Bourqué: Beycan iyidir hoştur kendileri yeni tanıdığım kişilerden Ophélie O'Shéa: Adrastéia Styxises: Norwell: | |
|
Clémentine D'Artigo Vampir
EverybodyHurts ~
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin2. Banka Hesabın : 9 Kayıt tarihi : 28/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Haz. 29, 2011 3:59 pm | |
| Ophélie O'Shéa: Kendimi severim bea. Adrastéia Styxises: Harika bir kişilktir kendisi. Norwell: Onunla olan tek konuşmam Miray'ın söylememi istediği şeyden ibaretti ama tanışmak isterim elbette ^^
Carmella Decartius ~ Euterphe E. Phyllis ~ Rosepery Dé Querin ~ | |
|
Raise Site Kurucusu
YS, My Love! Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 32 Banka Hesabın : 1000000045 Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Haz. 29, 2011 5:18 pm | |
| Carmella Decartius ~ Esc. Yeni tanıdığım kişilerden. İyi bir roleplayer. Euterphe E. Phyllis ~ Çiseeeem. Fazla uzun süre olmadı. 2 - 2.5 sene falan oldu tanışalı. Ama sanki 40 yıldır tanıyorum yea. Herşeyimi paylaşabilirim onunla. Rosepery Dé Querin ~ Kardeşiiim! Everybody Loves Büşra. Bambaşka yea. Bizden ayrılmadığı için ona tapıyoruzz. Aurelia Joaquin Bourque Lachlan Telford | |
|
Ricardinho Volturi Vampir Kralı
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : nereye? Gerçek İsim : B. Kaan Banka Hesabın : 66 Kayıt tarihi : 29/08/09
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (100/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Haz. 29, 2011 10:29 pm | |
| Aurelia: Çok severim. Bir ara mutlaka supernaturel alma bahenesiyle uğrayacağım. Joaquin Bourque: Adam filozof olacak adam. Severim kendisini. Lachlan Telford: Var ya bu adamdan kıl kaparım. Hiç sevmem abi gelme eve derim inadına gelir. nerdende tanıştıysam Cassiépeia L'oréal Roark H. Burther Clémentine D'Artigo | |
|