| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. | |
|
+18Adrastéia Styxises Cassiépeia L'oréal Ambrosia Ophélie O'Shéa Jamié Estaign Aragorn Greyback Rosepery Dé Querin Valerie Diamante Valeria Nerissa Wesley Florian Rosenrot Sunset Miranda Walker Hyàcinth Crystal Holly Walker Aethra Carmella Decartius Bautista O. Bourqué Euterphe E. Phyllis Raise 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ophélie O'Shéa İnsan
OLaLa ~ Mesaj Sayısı : 53 Nerden : çıkardın? Gerçek İsim : Selin. Banka Hesabın : 35 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Elektriği Kontrol Edebilme Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Salı Haz. 28, 2011 1:01 pm | |
| Ünlüsünü çok severim de ben *.* | |
|
| |
Euterphe E. Phyllis Kral Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Gerçek İsim : Çisem Banka Hesabın : 37 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Salı Haz. 28, 2011 4:28 pm | |
| Karakteriyle kurgu falan yapalım bi'ara. Hatta benim elf kraliçesiylen güzel şeyler çıkabilir insan karakterinden. | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
OLaLa ~ Mesaj Sayısı : 53 Nerden : çıkardın? Gerçek İsim : Selin. Banka Hesabın : 35 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Elektriği Kontrol Edebilme Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Salı Haz. 28, 2011 4:39 pm | |
| Olaanbilir. Ben de acayip birileriyle kurgu yapasım var durumundaydım şu an (: | |
|
| |
Ambrosia 7 Ölümcül Günah İblisi | Şehvet
Mesaj Sayısı : 26 Gerçek İsim : Nurdan#2 Banka Hesabın : 17 Kayıt tarihi : 23/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (95/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Salı Haz. 28, 2011 6:35 pm | |
| pek sıcak bi başlangıç yaptığımız söylenemez ama olsun tatlı kıza benziyo yeaa ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Gerçek İsim : Çisem Banka Hesabın : 37 Kayıt tarihi : 22/06/11
| |
| |
Mesaj Sayısı : 26 Gerçek İsim : Nurdan#2 Banka Hesabın : 17 Kayıt tarihi : 23/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Salı Haz. 28, 2011 10:16 pm | |
| heh tamam burda da ez beni bu varya bu artistt yeaa bu Hem ne kafa var hala çözemiyorum ben onun izlediği dizileri izlesem varyaa anam dedim yani o şekil *-* bide böyle mükemmel takımlar yapıyo feci özeniyorum lan benim iye yeteneğim yok hiçbi şeye -.- bi de ingiltereye gitcek çok özliycem onuuu <3 daha anlatsam neler neleeeer ey gidini çok seviyom lan bende onu benimde ona erkek arkadaş problemlerimi anlatasım geliyo ama yok lan. Niye benim öyle problerim yok ? olaydı dertleşirdik işte ama böyle tek taraflı oluyo sırf onun için problem oluşturacam kendime oy destan yazdım yaa gidiyom tamam *-* | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 8:36 am | |
| Aslında kötü bi'başlangıç yapmadık ama evet, çok iyi birisine benziyor. Tanışmak isterim *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 10:36 am | |
| tanışalııııım nurdan ben efenim siteye trabzondan çisemin demesiyle katılıyorum çok konuşma potansiyeline ve sabaha kadar hiç susmadan dır dır edebilen bir yapıya sahibim evet alkış bnaa ^^ | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 10:37 am | |
| Selin ben. Çok konuşkanımdır ben de. Tuş sağolsun getirdi beni bu siteye... Depresif bi kişiliğim vardır felan yani. - Derim üstteki üyeye ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 11:28 am | |
| vay tuş getirdiyse saygılar efenim diyorum kendisine ^^ Tuş candır çok sevilir yani ^^ vee memnun oldum diyorum üstteki üyeye | |
|
| |
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (70/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 11:50 am | |
| kendisiyle diğer karakterim rp yapsa pek bi güzel olur sankim | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 11:56 am | |
| Diğer karakterimin zaten boş bi'rpsi var yani ^^ | |
|
| |
Adrastéia Styxises Daimon
lan! olum bak! Mesaj Sayısı : 5 Nerden : Cehennemin girişindeki soldan 7. kazan Gerçek İsim : Miiiraaaaaay Banka Hesabın : 2 Kayıt tarihi : 23/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 1:31 pm | |
| Kendisiyle yeni tanıştığım şekermi şeker bi kız yirim ben onu! | |
|
| |
Noémie Elf Konsey Üyesi
LayLayLiLayLom ~ Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin3. ~ Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 29/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (81/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 1:38 pm | |
| Dediği gibi yeni tanıştık, hemen ısındık birbirimize. Sevilmekte kendileri ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 1:47 pm | |
| Benim Elf'le kurgu yapalım bu karakterine. Kraliçe'yim olm. Tüm önemli rütbelerle kurgu yapacağım, kararlıyım. İlan sayfama baksın bi *-*
| |
|
| |
Noémie Elf Konsey Üyesi
LayLayLiLayLom ~ Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Bi'yerden işte. Gerçek İsim : Selin3. ~ Banka Hesabın : 5 Kayıt tarihi : 29/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 1:58 pm | |
| Hani ben yazdım yorumumu İlan sayfasına, o da bi baksa mı ne? (: | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Elf | Sözcü
TheLordOfTheRings.
Ölürüz.Taparız. Mesaj Sayısı : 20 Nerden : Antalyaaa. Gerçek İsim : Büşra Banka Hesabın : 7 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (97/100) Özel Güç: Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 2:48 pm | |
| Takımı olmalı hemeeen *-* | |
|
| |
| |
| |
Cassiépeia L'oréal Vampir
lost çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. lost'u bıraktım ben de bu lost'u. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : İnşaattan Gerçek İsim : Miraaaaaay Banka Hesabın : 19 Kayıt tarihi : 22/06/11
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 3:20 pm | |
| Pek güzel avatar imza takımı yapabilen kişi pek bi muhabbetimiz olmadı şuana kadar ama zaman her şeyi değiştirir | |
|
| |
Noémie Elf Konsey Üyesi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 5:24 pm | |
| Yeni tanıştık ama hemen ısındım lan ben kendisine. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Çarş. Haz. 29, 2011 7:10 pm | |
| Takımını kendisi yapmış. Bir de kötü yapıyorum diyo'. Ben yapamam lan öyle takım mesela. Böyle hoş durmaz yani.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Perş. Haz. 30, 2011 7:51 am | |
| kendi yaptığın takımlara bi' dön bak ondan sonra laf et kendine lan asdfg neysem çiseeeem yavruuum ingilterelere gidince özle beni taammıı hediyemi de isterim oralara gidip elin boş dönme bana neysem çisem candır bitanedir yerim onu ben <3 | |
|
| |
Jamié Estaign İnsan
Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Londra. Banka Hesabın : 4 Kayıt tarihi : 24/06/11
Karakter Bilgileri RPG Puanı: (96/100) Özel Güç: Şekil Değiştirme Silahı: Başlangıç Kiti
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Perş. Haz. 30, 2011 12:04 pm | |
| | |
|
| |
Ophélie O'Shéa İnsan
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Perş. Haz. 30, 2011 12:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. Perş. Haz. 30, 2011 2:07 pm | |
| seliiin sevdimki ben onu (: çok sıcak kanlı bişeysin sen ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz. | |
|